Jag ska föresten göra en ny blogg..

eller rättare sagt en till. Så vet ni.

Fan va jag ska vara dum då.

Måste säga, jag hade fel, väldigt fel! Jag ska aldrig mer lyssna på andra. Det är därför jag fått dålig magkänsla om den här tjejen... Men to hell with them! Riktigt super mysig, rolig och mycket go i den tjejen! är väl därför som hon inte är så omtyckt i mina kretsar...?
Skitsamma men förlåt C! Du är faktiskt underbar!

Nu till nått annat... första arbetsdagen! Den var INTE rolig! alltså den var jätte kul för att man fick träffa många arbetskamrater men man fick jobba stenhårt!
Vi skulle ju flytta upp 19 patienter upp till avdelningen över och inte nån hjälp fick vi från de som vi delat avdelning med i 9veckor..
Det som man kallas gemenskap.. Höhö den kan jag skippa då!
Nä fy! Vill inte hålla på å flytta ned dit varenda jävla år! Det kan liksom kvitta! av 20 per så e det 1 som är bra. Roliga odds va?
Vi kan väl gå ihop med någon annan avdelning istället! så dom får flytta.. INte vi!
Nä fåttt spy lite galla, snart blir det iväg till dagis, sen SOLA (fukking awesome) och sen jobb =)

Vill inte....:O

Men man är väl så illa jävla tvungen, vill inte gå på fest ikväll. Alltså, missförstå mig inte, jag gillar att festa när tillfälle ges. Speciellt när det är med grannen som jag tycker så mycket om eller med mina arbetskamrater..
Men idag ska vi festa med en killkompis som vi nästan helt slutat umgås med då hans nya flickvän var mycket mer intressant än behålla vissa vänner.. Nu är vi mer som bekanta. Ite särskilt roligt men va ska man göra åt det? Ingen lust att börja umgås med hans tjej som verkligen e urblåst. Pengatokig men hon ska inte jobba, om hon nu kunnat behålla ett jobb hade ju varit kul kan man ju tycka.
Men jag kanske är unik som är 23år och både fastanställd, mamma och snart gift.
Usch, nä den människan får jag bara magont av. Och jag litar på min magkänsla!

Den har stämt hittills så varför ska man misstro den? Jaja, tillräckligt med alkohol så älskar man väl alla... DÄRFÖR ska jag inte dricka så mycket ikväll... inte Tobbe heller.

Tror inte att han är så sugen heller egentligen men va gör man när amn tackat ja till inbjudan?

Åh det är nu man verkigen vill umgås med Malin och Linnea, synd bara att man glidit isär lite grann... Men det är som vanligt att vi gör det. Liksom samma skrot o korn när det gäller o höra av sig. Sen är ju faktum att man har olika intressen :)

Nä nu avslutar jag mitt logginlägg med att jag längtar till den 14december.. Hannas Bebbe <3. Ja till den 10 september med men på den fronten börjar jag snart få panikångest och lite deprimerad... allt har liksom inte fallit på plats ännu...:(

Äntligen!

Nu har jag äntligen en dator som faktiskt fungerar... en stationär, super snabb packard dell! den är ju förvisso uppkopplad till våran 50" plasma TV.. det gör det hela liiiiite roligare! Nu ska man bara köpa ett minneskort för typ 11GB så man kan säkerhetskopiera datorn.
Datorn är en för tidig bröllopspresent från min mamma. tog den lite tidigare då elgiganten hade erbjudande o fa fan.. man vill ju inte att mamma ska lägga ut hur mycket pengar som helst. Dessutom så kan hon inte mycket om datorer så då fick en annan hänga med...(som om jag kan mycke mer tänkte jag men  men )

För att uppdatera så är det inte många dagar kvar och jag börjar få spel. inget är klart.
Jag, den kontrollerande människan har släppt väldigt mycket till min blivande man.. som har glöd allan typ inget alls.
Men what the hell.. vi blir gifta och vi ska ha party.. Big deal..(mitt mantra, man får ju försöka intala sig själv så iaf)

En annann grej är att jag är helt tokig i babysaker nu, men det är för att älskade Hanna (en go vän ) Ska få en liten!Åhh!
Jag blev SÅ glad, storlipade på bussen hem när jag fick reda på det! glädjetårar.. de e grejer det!

Här har jag varit uppe sedan lite innan 2.. lukas halv 6.. Låååååång dag..

RSS 2.0