ÄNTLIGEN!

Äntligen kan jag sätta mig ned och blogga! Denna sommaren har varit rätt så hektiskt för man vill ju hinna göra så mycket som möjligt på kortast möjliga tid utan att det ska bli jobbigt.. Det sistnämnda kan man ju strunta i.. det blir alltid lite jobbigt men oftast skoj!
Under T semester så spenderades en vecka på vårat torp, vilket är i riktigt SKITSKICK! Skulle vilja riva ned allt och bara bygg upp ett nytt... men det får vi se om det blir gjort.
Andra och sista veckan spenderades på resande fot genom att åka till Vislanda-Växsjö-Öland-Gränna-Huskvarna-Vfors! Hade SÅ roligt på Öland där vi gick på djurparken/nöjesplatsen och det var den absolut bästa djurparken jag varit på.. Dyraste också men det var det faktiskt värt även om min snålhet bara skriker när man betalar över 300 per person.. Plus är ju dock att L gick in gratis. Alla under en meter går gratis :)
Sedan så var vi i Gränna... men det regnade så fasligt så det var bara att vända vid "hamnen" och åka mot huskvarna och Ts häftiga faster Jojo. Hon är en sådan härlig person som en annan vill bli när man blir äldre..
Nu när semestern vart över så blev det inskolning för hela slanten!
Det går faktiskt fruktansvärt bra, han tycker det är så roligt med sina kompisar och alla leksaker. "Lärarna" tycker han också om.
Imorgon börjar mitt äventyr då jag börjar på en helt ny avdelning. Har jobbat där en sommar och hoppat in någon gång men nu blir det mitt nya jobb :)

Ta't lugnt och så får jag hoppas att jag hinner blogga något snart igen!


Ullared/Gällstad = Punktering

Nu vart man hemma från ett litet äventyr. Var häromdan i Ullared med M , J & L. Sedan självklart var mina andra två hjärtan med. Super mysigt om än LIIIITE trångt. Hela parkeringen var full med folk och en annan blir ju självklart irriterad på alla dessa jävla människor som slängde kundkorgar i huvudet på min son (han kom ut med två fina röda märken i pannan) och påkörda tår. Och då satt han ändå i vagnen!!
Nu idag så var vi i Gällstad och T hittade äntligen ett par skor i hans storlek. Satt som smäck tyckte han! En annan hittade inte något men det var faktiskt rätt utplockat och till L fanns ingenting.

På vägen hem blev det mer spännande, då fick vi punktering. Jippie var ju inte min första tanke. Tur var att det hände precis jämte T f.d arbetsgivare så då rultade vi in där och lånade hans ordentliga domkraft. Vips så var däcket bytt ! Visserligen till reserven som mer ser ut som ett cykeldäck men men. Underbart när det går enkelt. Vidare till Vianor och köpa nytt däck. 1300:- men det var ju inte så farligt faktiskt.

(Detta är vad man kallas reservhjul...eller var det är det lovehandels... eller??)

Men det är ännu jobbigare att veta att min älskade momo (mormor) ligger inne igen. Skulle ha åkt dit redan som imorgon men vi skjuter fram det tills nästa vecka. Hon blev stabilare när hon kom in på växjö lasarett. Dom är inte särskilt trevliga där. Men de verkar veta vad de gör.... hoppas vi!! 

Alla kärleksfulla tankar skickar jag ikväll till min momo..  


Rain,rain go away, come back another day!

Idag bli det verkligen en inne dag. Det har regnat hela morgonen. L sover en liten stund. T är iväg uppe vid torpet och spräcker sten.
Det lär bli fint när det blir färdigt men... det lär ta sin tid! Men all tid och kärlek kommer löna sig till slut.  Något som vi kan ge till Lukas och hans ev syskon. Något vi lagt ner våran själ på.
Hoppas att det inte regnar imorgon. Nu när T har semester ska vi åka till Ullared och köpa dagiskläder till L. Saker som är billiga och tåliga. För jag tror L har samma förmåga att slita kläder som sin far.

Kanske M, L och J har lust att hänga med? Får se om jag kommer ihåg att fråga dem senare. Tycker det är så skoj att jag och M kommer så bra överens! Hon känns verkligen som en bästa vän! Vi kan prata om allt och lite till. Underbart!

Mina underbara prästkragar som växer vid torpet. Dom är stora som min handflata!!
Nej återgå till att titta på Grease.
Älskar verkligen kläderna, attityden,bilarna åååhhh allt med filmen!
Tänk om man fick åka till 50-talet bara för en dag!


Peace out!


RSS 2.0